δίνουμε πνοή στην ιδέα σας

H Bevica δραστηριοποιείται στον χώρο ανάπτυξης λογισμικού και εξειδικευμένων εφαρμογών από το 2017.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα Ψηφιακών Υπηρεσιών Full Stack Back End Development και Full Stack Front End Development, όπως ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά και wearables, Cloud computing, Mobile apps, Wearable apps.

Το δημιουργικό μας πάθος για νέες τεχνολογίες, η προσήλωση στην ποιότητα και την λεπτομέρεια, η εξειδίκευση και η ευελιξία, μας φέρνουν στην κορυφή της προτίμησης των πλέον πιστών πελατών μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους! Με σύμμαχο την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες ιδέες, είναι όλοι στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις για την υλοποίηση των στόχων σας.

αξίες που αντέχουν στον χρόνο

Το όραμα μας

Στη Bevica πιστεύουμε ότι η τεχνολογία πρέπει να σχεδιάζεται με γνώμονα τον άνθρωπο!

Φιλοδοξούμε οι εφαρμογές που αναπτύσσουμε να αποτελούν το εφαλτήριο για μια λιγότερο περίπλοκη καθημερινότητα στις κοινωνικές δομές που το έχουν ανάγκη

και που θα προσφέρουν στις επιχειρήσεις τον ψηφιακό μετασχηματισμό που θα τους επιτρέψει να ενισχύσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Η δέσμευση μας

Στον πελάτη

Να σας προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας και να σας στηρίζουμε σε κάθε βήμα, από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση.

 

Στην Κοινωνία & Το περιβάλλον

Μέσω των εφαρμογών μας, βοηθούμε τις εταιρείες να εφαρμόσουν στην πράξη τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, μέσω της ισότητας στην πρόσβαση και της εξοικονόμησης πόρων και ενέργειας.

Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας ως αποτέλεσμα του εκσυγχρονισμού και της ανάπτυξης οργανισμών και επιχειρήσεων.

Ανάπτυξη εφαρμογών που θεμελιώνουν την ισοτιμία και την προσβασιμότητα.

myiris.gr

Συμμετοχή στις δράσεις των τοπικών κοινωνιών και ανάπτυξη εφαρμογών που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους. 

Συνέργια δράσεων με εταιρείες και φορείς για την επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης και μεγιστοποίηση του αποτυπώματος.